Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 13 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (72)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...