Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 168 kJ / 3 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 255,00 g |
| Vláknina | 48,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 12,86 g |
| Sůl | 32,00 g |
| Sacharidy | 202,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na zelí s anglickou slaninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKV8
Moje poznámka
Kuře na zelí s anglickou slaninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKV8
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečené kuře na zelí a slanině,
kuře na zelí,
kuře s anglickou slaninou,
kuře ve slanině,
kuře na zelí s anglickou slaninou,
kuře na zelí se slaninou,
kuře na slanině,
kuře v zelí,
kuře s anglickou,
kuře nazelí,
kuře se slaninou,
zelí s anglickou slaninou,
kure se zelim a slaninou,
kuře na kysaném zelí s anglickou slaninou,
zelí na slanině,
kuře na zel,
kuře na soly,
kuře na kysaném zelí a slanině,
kure s angickou,
kuře zelí
Suroviny:
kuře,
zelí kysané,
slanina anglická vcelku,
sůl,
koření na kuře,
koření grilovací,
máslo,
brambory
Komentáře (8)