Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 901 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 178,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Moje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 18 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 21 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 32 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 38 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
polentovy knedlik recept,
polentový knedlík,
recept polentovy knedlik,
špičaté zelí recepty,
varianty vepro knedlo zelo recept,
lilkové knedlíky recept,
polenta polotovar recepty,
varit se skodou,
lilek-jako polotovar,
knedlo zelo s kysanym zelim,
recepty -vepřo, knedlo,zelo,
polentovy knedlik se zelim,
knedlo lilek zeli,
recept lilko,knedlo zelo,
recept špičaté zelí,
polentovy knedlik recepty,
online knedlo zelo,
zeli spicate recept
Suroviny:
mléko,
voda,
polenta,
vývar zeleninový,
lilek,
česnek,
olej olivový,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (12)
Polentu jsem taky nějak dlouho nedělala
Proč podivíni...?Tolerujme i jiné chuťové variace a neodsuzujme...!
Bylo to dobré.
Určitě bych hned neodsuzovala jinou variantu receptu,aniž by kdo okusil...
A jinak,u nás se pěstuje špičaté červené zelí,které po naložení(kysané) je tak dobré,plné vitamínů,že je ho škoda vařit.Kolikrát ho dávám jen tak zasyrova jako přílohu...