Suroviny
Porce: 4 - 5 jednoporcových formiček o objemu 200 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 40,70 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 68,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Moje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 12 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 27 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 2 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 7 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 8 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 10 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 11 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 11 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 11 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 11 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 11 hodinami
Tématické fráze:
pití želatiny na klouby,
galeretka,
ovocné želé s hrozny,
želé z vína,
zele na klouby,
želatina netuhne,
co s hroznovým vínem,
buchta s hroznovým vínem,
želé z vína recept,
želé z hroznového vína,
nepečený dezert s hroznovým vínem,
nepečený dort s hroznovým vínem,
formičky bábovičky,
formičky bábovičky,
co delat když netuhne želatina,
netuhne mi želatina,
nepečený tvarohový dort s hroznovým vínem,
když netuhne želatina,
zele netuhne,
recepty na buchtu s hroznovym vinem
Suroviny:
džus ovocný,
želatina prášková,
víno hroznové,
ořechy vlašské,
olej
Komentáře (17)
rebeka: G.... nedošla, ale nepoužívám ji na všechno, má svoje specifika a reklamní kampaň tady dělá někdo jiný
isindy: Dlouho jsem sháněla nějaké tvarově hezké formičky, až jsem je sehnala v prodejně nábytku. Nevím už docela přesně, ale myslím, že to bylo v Möbelixu
Sodovka: Tak tady moc neporadím, já používám právě tu obyčejnou, sypkou želatinu živočišného původu. Taky je mi na ni sympatické, že by měla pomáhat na klouby, jen kdo ví, kolik by ji bylo třeba sníst
Dortová želatina tuhne rychleji, proto by odpadla zdlouhavá práce s tuhnutím v lednici.
Dortové želé - čiré
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
Dortové želé - červené
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
moc hezké to je