Suroviny
Porce: 4 - 5 jednoporcových formiček o objemu 200 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| Tuky | 40,70 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Moje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 2 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 51 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 3 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pití želatiny na klouby,
galeretka,
ovocné želé s hrozny,
želé z vína,
zele na klouby,
želatina netuhne,
co s hroznovým vínem,
buchta s hroznovým vínem,
želé z vína recept,
želé z hroznového vína,
nepečený dezert s hroznovým vínem,
nepečený dort s hroznovým vínem,
formičky bábovičky,
formičky bábovičky,
co delat když netuhne želatina,
netuhne mi želatina,
nepečený tvarohový dort s hroznovým vínem,
když netuhne želatina,
zele netuhne,
recepty na buchtu s hroznovym vinem
Suroviny:
džus ovocný,
želatina prášková,
víno hroznové,
ořechy vlašské,
olej
Komentáře (17)
rebeka: G.... nedošla, ale nepoužívám ji na všechno, má svoje specifika a reklamní kampaň tady dělá někdo jiný
isindy: Dlouho jsem sháněla nějaké tvarově hezké formičky, až jsem je sehnala v prodejně nábytku. Nevím už docela přesně, ale myslím, že to bylo v Möbelixu
Sodovka: Tak tady moc neporadím, já používám právě tu obyčejnou, sypkou želatinu živočišného původu. Taky je mi na ni sympatické, že by měla pomáhat na klouby, jen kdo ví, kolik by ji bylo třeba sníst
Dortová želatina tuhne rychleji, proto by odpadla zdlouhavá práce s tuhnutím v lednici.
Dortové želé - čiré
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
Dortové želé - červené
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
moc hezké to je