Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 478 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,98 g |
Tuky | 6,97 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6yx
Moje poznámka
Hovězí z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6yx
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 8 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
květová špička s rozmarýnem recept,
hovězí květová špička recepty,
recepty z jednoho hrnce,
večeře z jednoho hrnce,
hovězí květová špička recept,
květová špička s rozmarýnem,
recepty do jednoho hrnce,
hovězí maso v jednom hrnci,
maso z jednoho hrnce,
recept z jednoho hrnce,
hovězí květová špička,
z jednoho hrnce,
hovězí květová špička v pomalém hrnci,
hovezi kvetova spicka s rozmarynem,
květová špička recept,
recepty na hovezi kvetovou spicku,
recepty na jídla z jednoho hrnce s hovězího masa,
maso v jednom hrnci,
hovězí s bramborem z jednoho hrnce,
hovězí se zeleninou v jednom hrnci
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
petržel,
cibule,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká,
tymián
Komentáře (5)