Marinovaný losos
Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny. Podávat můžeme s pečenými bramborami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,70 g |
| Tuky | 126,31 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 8,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Moje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 3 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 13 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 14 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 15 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 18 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 18 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 19 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 19 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 19 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný losos,
marinovany losos recept,
losos recepty,
marinovaný losos recepty,
losos,
top recepty losos,
marinování lososa,
losos recept,
jak dlouho dělat lososa,
losos marinovany,
recepty losos,
recepty na lososa,
recept losos,
losos top recepty,
recept na lososa,
recept na marinovaného lososa,
recept marinovaný losos,
jak dělat lososa,
marinovaný steak z lososa,
steak z lososa
Suroviny:
losos,
omáčka sojová,
víno bílé suché,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maggi,
olej
Komentáře (36)
Jana Remkova, to je tvoj recept, ktory je iny a Teriayki tam nepatria,to bolo len tak pre zaujmavost aky je svet maly
bod odo mna
Podkova, nebo taky steak je ryba naporcovaná napříč hrudníkem, je tam dutina kde měla vnitřnosti, proto ta podkova.
Je tam ovšem páteř a kosti, to si musí každý sám ohlídat na talíři.
K té marinádě - osobně bych to tak dlouho nemarinoval, vždyť to musí přetlouct tu nádhernou chuť lososa.
Na takovou krásnou rybu se dám nachytat vždycky
nádherný receptík,hezké foto
a nezbylo,že