Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,41 g |
| Tuky | 1,22 g |
| Vláknina | 14,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Moje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 20 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 1 hodinou
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 3 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 4 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho dusit kotlety,
rajčatovo bazalková omáčka,
doba dušení kotlety,
kotlety recept,
recepty kotlety,
recepty z kotlety,
co udelat z kotlety,
jak udělat kotlety,
jak dlouho dusit kotletu,
bazalková omáčka,
jak dlouho dusime kotlety,
kotlety ve vlastní štávě,
recept kotlety,
kotleta recept,
kotleta recepty,
kotlety,
labský kotlet kn zeli,
jaj udelat kotlety,
bačův cop,
kotlety jak dlouho
Suroviny:
kotleta,
cibule,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
sušená bazalka,
protlak rajčatový,
solamyl,
masox hovězí,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
pažitka,
sůl
Komentáře (16)