Suroviny
Porce: 25 - 30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,10 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 216,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové taštičky s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpxl
Moje poznámka
Bramborové taštičky s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpxl
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
taštičky plněné mletým masem,
bramborové taštičky plněné masem,
bramborové taštičky,
bramborové taštičky z masem vařené,
bramborové taštičky s masem,
bramboráky s mletým masem,
taštičky s masem,
plněné taštičky mletým masem,
smažené bramborové taštičky,
pelmeně plněné mletým masem,
plněné bramborové taštičky,
tasticky,
bramborák s mletým masem,
recept taštičky plněné mletým masem,
plněné taštičky masem,
taštičky plněné masem,
plněné bramborové knedlíky mletým masem,
recept na bramborové těsto,
bramborove testo plnene mletym masem,
vařené taštičky plněné masem
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
maso mleté,
cibule,
protlak rajčatový,
hořčice pikantní,
sůl,
pepř,
libeček,
pažitka,
petrželka,
koření,
paprika sušená sladká,
olej,
máslo
Komentáře (33)
Děkuji moc bylo to vynikající.
Každopádně si je nenechej syrové stát, protože bramborové těsto má tendenci řídnout a musí se téměř ihned zpracovat.
Mysulko
Ono opravdu záleží na typu brambor