Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s nasucho opečenými tousty.
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Moje poznámka
Lučina s kukuřicí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7DQ
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z lučiny s česnekem,
lučina recepty,
recepty z lučiny,
recepty kukuřice,
cottage s kukuřici,
lučina recept,
toust s kukuřící,
slana buchta z lučiny,
kukuřice s lučinou,
lučina česnek bylinky recepty,
zapečené tousty lučina,
toust lučina,
salát s lučinou a kukurici,
lučina,
recepty s česnekem,
recept lučina,
slané buchty,
recept kukuřice,
recepty
Suroviny:
lučina,
kukuřice,
česnek,
sůl,
smetana
Komentáře (5)
Já mám ten recept už léta z nějakého časopisu, ale tam byl použitý bílý jogurt a bylo to moc řídké, tak jsem začala používat lučinu.
Zdeničko, dík za dobrý nápad (a za bodík také, pochopitelně