Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,30 g |
| Tuky | 22,60 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.