Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 22,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Vložíme do trouby, rozehřáté na 180°C, pět minut necháme rozehřát máslo a zalijeme trochou horké vody. Pečeme dalších dvacet minut.
Podáváme jako předkrm s opečeným světlým toustem.
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Moje poznámka
Ačokča plněná sýrovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7Ny
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 3 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča,
ačokča neboli mexická okurka,
ačokča recept,
recepty z ačokči,
recepty ačokča,
ačopča,
ačukča,
zapečená ačokča,
acocka,
akčokča,
recept ačokča,
ačopči,
zelenina ačokča,
ačokča - recepty,
ačokča plněná sýrem,
ačokča-recepty,
co je acokca,
ačočka recepty,
acokci recepty
Suroviny:
ačokča,
lučina,
sýr niva,
sýr chedar,
rajče sušené,
smetana zakysaná,
sůl,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Tady je diskuze na téma ačokča
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=a%...
Já dostala ačokču od kamarádky, tak už se těším na realizaci
Teri, semínka byla černá, vypadala docela zrale, ale nevím...
No, chuť je taková svěží, asi se nejvíc opravdu podobá hráškovým luskům, ale jakoby měkčí.
Aké boli semienka farby ? Ak neboli úplne dozreté, nevyklíčili by ti. Ja si na semená nechávam prvé plody, aby do zimy dozreli.
Andrejka, mladučké plody, ktoré sa jedia surové, teda do 3 cm, majú vynikajúcu jemne hráškovú príchuť.
Lituji, že jsem vyhodila semínka, ale třeba je ještě seženu.