Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 709 kJ / 3 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 539,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bulek uválíme oválné "šišky", opět necháme téměř nakynout, nastříháme bodliny a po krátkém dokynutí upečeme.
Krok 2: Tím, že ježky potíráme ještě před nástřihem, mají po upečení hezkou kresbu. Pečeme je stejně jako šneky.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Moje poznámka
Briošky - ježci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WAQ
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 3 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 40 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
ježek ze šišek,
briošky,
ježek z šišek,
recept na briosky,
briosky recept,
ježek ze šišky,
ježci ze šišek,
brioška recept,
mléčné briošky,
ježci recept,
briosky jako od babicky,
ježek z chleba,
kresba šišky,
ježek chleba,
ježek z šišky,
smetanové briošky,
recept na makove briosky,
briošky recept mléčné,
plněné čokoládové briošky,
jezci upeceni
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
sůl,
tuk hera,
mouka hladká
Komentáře (13)