Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
Tuky | 38,47 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 47,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájený na půlkolečka podusíme asi 8 minut, přidáme maso a krátce opečeme, zaprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem a okořeníme.
Krok 2: Dusíme při občasném zamíchání do měkka. Příloha: bambory.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Ny
Moje poznámka
Maso na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08Ny
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 18 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 19 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 20 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 21 minutami
Zapečený chřest
Leren před 22 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 41 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 45 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 45 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 46 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 47 minutami
Tématické fráze:
maso na porku,
kuřecí maso na porku,
maso v porku,
pórek a kuřecí maso recepty,
vepřové maso na pórku,
recepty z porku,
maso na porku recept,
maso s porkem,
maso pórek,
porek recepty,
pórek jako příloha,
vepřové maso na porku recept,
recept maso na porku,
porek s masem,
vepřové maso v pórku,
na porku,
porek a maso,
veprove maso s porkem,
recepty maso na porku,
kuřecí maso porek
Suroviny:
maso vepřové,
pórek,
olej,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (6)