Postup přípravy
Váha 4,8kg
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Moje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
veronikatun před 1 hodinou
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 1 hodinou
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 2 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 3 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 3 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 3 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort včelka mája,
dort včelička,
včelka,
dorty včelka mája fotogalerie,
řezy včelka,
včelka maja dort,
jak vypadá včelka mája,
postup na dort včelka mája,
dortík včelka mája,
dort včelka,
dort se včelkama,
dort včelka fotogalerie,
rezy vcelky,
dorty včelka mája,
recepty dortík vcelky,
včelička na dort,
dort včelka mája fotogalerie,
roztomilá včelka,
včeličky na dort,
včelka marcelka
Suroviny:
korpus mramorový,
marmeláda rybízová,
krém,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo
Komentáře (24)