Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 12 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 7 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 9 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 9 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 11 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 13 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 13 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 13 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (27)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.