Pomazánka z vepřovky s vejcem
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během chvilky vykouzlit skvělou svačinku či večeři.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 57,53 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Moje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 19 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 7 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 10 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 11 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 11 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 11 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 12 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z vepřové konzervy ve vlastní šťávě,
pomazánka z vepřovky,
masová pomazánka z vepřovky,
oldenhauser,
test vepřových konzerv,
vepřová konzerva s vejci,
pomazánka z vepřové konzervy,
d test majonézy,
pomazánka z vepřové konzervy recept,
pomazánka z masové konzervy,
test masových konzerv,
pomazánky z vepřovky,
test vepřové konzervy,
test konzerv,
pomazanka z veprovky s vajickem,
pomazánka s vepřovky,
pomazánka s vepřové konzervy,
masová pomazánka z konzervy,
pomazanka z veprove pecene,
těst pomazánek
Suroviny:
vejce,
cibule,
tatarská omáčka,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
majonéza
Komentáře (10)
2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla
Každopádně děkuji za názory