Postup přípravy
Krok 1: Zakoupíme štramberské uši.
Krok 2: Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
Krok 3: Postupně plníme ucho.
Krok 4: Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 30. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Moje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 12 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 23 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
štramberské uši,
štramberské uši recept,
štramberské uši náplň,
štramberské uši originální recept,
štramberské uši se šlehačkou,
náplň do štramberských uší,
krém do štramberských uší,
štamberské uši,
recept na štramberské uši,
domaci stramberske usi,
štramberská ouška,
čím plnit štramberské uši,
štramberské uši krém,
štamberské uši recept,
plnene usi,
náplň štramberské uši,
štramberské uši s s tvarohem recept,
štramberské uši čím plnit,
zákusek-štramberská ouška,
recept štramberské uši
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
ovoce kompotované,
šlehačka,
skořice mletá,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (6)
A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou