Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 128 kJ / 1 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,16 g |
| Tuky | 39,73 g |
| Vláknina | 25,24 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 272,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7nm
Moje poznámka
Žampionové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7nm
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 52 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 4 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 7 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Tématické fráze:
rizoto se zampiony,
žampionove recepty,
rizoto s žampiony,
houbové rizoto se žampiony,
žampionove ryzoto,
žampiónové risoto,
žampionové rizeto,
žampinové rizoto,
rizoto albert,
žampiónové rizoto se sýrem,
žampionove rizito,
šunkové rizoto,
risoto s žampiony,
ryzoto se žampiony,
recept rizoto se žampiony,
italske zampionove rizoto,
recept na žampionove risoto,
žapionové rizoto,
rizeto s žampiony,
rizota recepty
Suroviny:
slanina,
žampióny,
olej slunečnicový,
cibule,
česnek,
rýže,
vývar zeleninový,
sýr eidam
Komentáře (14)
Tajja, taky by to chtělo vyzkoušet,nafotit-ne jen opisovat