Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 571 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,49 g |
Tuky | 23,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 135,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtovo – vanilková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WZ
Moje poznámka
Jogurtovo – vanilková zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WZ
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 21 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina recept,
domácí zmrzlina recept,
recept na vanilkovou zmrzlinu,
domácí vanilková zmrzlina bez zmrzlinovače,
vanilková zmrzlina domácí recept,
recepty na zmrzlinu,
recept na zmrzlinu,
recept na domácí zmrzlinu,
domací vanilková zmrzlina bez smetany,
varena zmrzlina,
domácí zmrzlina,
domací panacota,
recept na domaci vanilkovou zmrzlinu,
recept zmrzlina,
jak udělat vanilkovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina recepty,
zmrzlina recepty,
recepty na vanilkovou zmrzlinu,
recepty na domaci zmrzlinu,
recept domaci zmrzlina
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana,
cukr krystal,
cukr vanilkový
Komentáře (3)