Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 951 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,92 g |
Tuky | 38,04 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 990 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYoL
Moje poznámka
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYoL
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 25 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 24 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
šampionova polievka,
zampionova polievka,
sampionova polevka,
žampionová polévka,
žampionova polívka,
sampionova omacka,
šampionová polívka,
sampionova polievka recept,
výborná žampionová polévka,
žampinonova polevka,
žampionová polévka recept,
sampionovy salat,
sampionovy salat,
zampinonova polievka,
polevka sampionova,
polievka šampionova,
krémová žampionová polévka,
recepty zampionova polevka,
zampionova kremova polievka,
sampionovi krem
Suroviny:
žampióny,
brambory,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
sýr tavený,
vejce
Komentáře (3)