Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 951 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,92 g |
Tuky | 38,04 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 990 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYoL
Moje poznámka
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYoL
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 3 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 2 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Tématické fráze:
šampionova polievka,
zampionova polievka,
sampionova polevka,
žampionová polévka,
žampionova polívka,
sampionova omacka,
šampionová polívka,
sampionova polievka recept,
výborná žampionová polévka,
žampinonova polevka,
žampionová polévka recept,
sampionovy salat,
sampionovy salat,
zampinonova polievka,
polevka sampionova,
polievka šampionova,
krémová žampionová polévka,
recepty zampionova polevka,
zampionova kremova polievka,
sampionovi krem
Suroviny:
žampióny,
brambory,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
smetana na vaření,
sýr tavený,
vejce
Komentáře (3)