Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,13 g |
| Tuky | 10,09 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 610 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 37,43 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 8. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Moje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 8 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na bazalce,
připrava krůtí prsou,
kruti prsa v troube,
krůtí kostky na paprice,
krutí maso na bazalce,
krůtí na paprice,
krůtí prso recepty,
krůtí prsa na másle,
krůtí prsa,
krůtí prsa recepty,
krůtí prsa papriky recept,
krůtí prsa recept,
kuřecí prsa na bazalce,
krůtí prsa s bramborovou kaší,
krůtí prso v troubě,
recepty na krůtí prsa,
bazalka recepty,
krůtí plátek na bazalce,
prsa na bazalce,
krůtí v troube
Suroviny:
cibule,
česnek,
prsa krůtí,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
masox,
kmín celý,
sušená bazalka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (10)