Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,13 g |
| Tuky | 10,09 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 610 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 37,43 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 8. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Moje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 8 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 28 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na bazalce,
připrava krůtí prsou,
kruti prsa v troube,
krůtí kostky na paprice,
krutí maso na bazalce,
krůtí na paprice,
krůtí prso recepty,
krůtí prsa na másle,
krůtí prsa,
krůtí prsa recepty,
krůtí prsa papriky recept,
krůtí prsa recept,
kuřecí prsa na bazalce,
krůtí prsa s bramborovou kaší,
krůtí prso v troubě,
recepty na krůtí prsa,
bazalka recepty,
krůtí plátek na bazalce,
prsa na bazalce,
krůtí v troube
Suroviny:
cibule,
česnek,
prsa krůtí,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
masox,
kmín celý,
sušená bazalka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (10)