Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce si za pomocí vidličky trochu rozmačkáme, zejména rybíz, třešně vypeckujeme atd., vložíme do pekárny, přisypeme želirovací cukr a kyselinu a zapneme program MARMELÁDA.
Krok 2: Za necelé dvě hodiny máme úplně bez práce čtyři skleničky marmelády.
Krok 3: Vařicí nalijeme do skleniček, řádně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak 24 hodin.
Zveřejněno 12. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Moje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 4 hodinami
Tématické fráze:
vyroba marmelady,
marmeláda,
výroba domácí marmelády,
jak udělat marmeládu,
výroba domácí marmelády recepty,
rybízová marmeláda z pekárny,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
výroba domácí marmelády bez cukru,
výroba rybízové marmelády,
vyroba domaciho džemu,
marmeláda z třešní,
domácí výroba marmelády,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
rybízová marmeláda v pekárně,
domácí výroba džemů,
výroba marmelády recepty,
výroba marmelády v domácí pekárně,
želírovací cukr 4:1,
marmeláda z domácí pekárny,
marmeláda výroba
Suroviny:
ovoce,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (16)
(tedy v mém případě)