Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachové zrazy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2012 19:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 938 kJ / 2 136 kcal
Bílkoviny175,31 g
Tuky39,14 g
Vláknina47,40 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 3,34 g
Sůl7,53 g
Sacharidy249,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Proč se to jmenuje Hrachové zrazy, nevím. Tak je to napsané v mé oblíbené kuchařce "Nejlepší recepty od Dony" :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

19. 1. 2012 16:17

Terezko:;-)

tejaja tejaja

19. 1. 2012 16:08

BILKOVAI: Ivetka, opísala si to dobre :yes:;-)

mysulka mysulka

19. 1. 2012 13:20

:-p:yes::yes::-K

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2012 09:15

Mně by tohle taky chutnalo, to určitě zkusím:-p:yes:

Pajaska Pajaska

19. 1. 2012 03:48

Takovou ,,zrážku" bych si nechala také líbit.:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 1. 2012 23:34

Ivet, to nemá chybu! Nikdy jsem nic podobného neviděla:-p

Miquel Miquel

18. 1. 2012 22:18

To vypadá dobře:-p Někdy určitě vyzkouším, posílám další bod:yes:

Bibinka Bibinka

18. 1. 2012 21:17

Ivetko, to je bezvadnej nápad, musí to být dobré a k tomu kyselé zelíčko a nemá to chybičku:-p Dávám ti 6.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 1. 2012 21:01

Moc hezky připravená dobrota:-p+5:yes:Recepty od Dony jsou príma:-)Ráda si v nich pročítám:yes:

zizala zizala

18. 1. 2012 20:48

:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 1. 2012 20:43

Terezko, nikdy jsem ten název neslyšela:-8, tak jsem opsala název přesně, jak byl v kuchařce. To jsou asi "zrazy" pro sociálně slabší vrstvu, která nemá na to maso:-)

rebeka rebeka

18. 1. 2012 20:24

maris:no..ty určitě:-!:-! je to vidět, když listuju tvými recepty..;-):-):-K

maris maris

18. 1. 2012 20:21

rebeka: no jo, no - já jsem od přírody lenivá:-8:-D:-D

tejaja tejaja

18. 1. 2012 20:16

Ivetky, pojem "zrazy" sa používa v poľštine na mäsové závitky, ktoré sú plnené. ;-)

rebeka rebeka

18. 1. 2012 20:15

maris::-O:-O joo:-?:-? zdá se ti pracný:-? mě ani néé:-D:-D já bych tu přebytečnou vodu slila a tyčovým mixérem bych udělala hrachový vír:-8:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrachové karbanátky zrazy hrachové karbanátky recept hrachové karbenátky recept na zrazy hrachový karbanátek hrachová kaše s kysaným zelím zrazy z bramboroveho testa hrachové karbanátky s bylinkami zrázy recept z hrachové karbanátky z hrachové kaše hrachove lupinky hrachovy karbenatek hrachove testo mlete maso kuchařka pro sociálně slabé zrazy karbanátek hrachová náplň hrachové karbanátky se zelím hrachová nápln v teste

Suroviny: hrách, krupice, vejce, strouhanka, tuk, sůl, česnek, pepř, cibule, maso uzené

TopRecepty.cz

Hrachové zrazy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L5LA