Marmeláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
u rybízové marmelády zrníčka zůstavájí, nepasíruji přes síto, nám osobně do palačinek a koláčů nevadí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2009 07:04
HANI, určitě, já ted dělala i ze švestek a broskví. Akorát si ovoce oloupu a nakrájím na menší kousky.
18. 8. 2009 06:32
Ahoj kedlubničko, myslíš že bych mohla udělat marmeládu i z hrušek??
18. 7. 2009 06:22
když tu čtu různé poměry želírovacího cukru, tak na dotaz, jaký se dá použít, myslím, že to je jedno, já kupuji ten 2 v 1 ale už jednou taky nebyl, tak jsem dala 3 v 1 a řídila jsem se pokynem v návadu na sáčku, aby seděl poměr cukru a ovoce. Ovšem, třeba do pekárny nemůžu dát více než kilo ovoce, měla bych strach, že mi marmeláda , když bude vařit, přeteče z nádoby.
18. 7. 2009 06:18
DOOGO to je moje výroba , decoupage (akrylky a ubrousky)
17. 7. 2009 20:42
Kedlubničko, kde se dají sehnat ty krásné nálepky?
14. 7. 2009 19:15
Super želírovací cukr 4+1. Vyrábí Labeta. Mělo by to být na 1kg ovoce, nebo 750 ml ovocné šťávy.
13. 7. 2009 23:18
Znám, konečně něco, co nemají v Jablonci v Alberu, ale u nás ano!
13. 7. 2009 22:21
Dooga 4:1 neznám - vyrábí, kdo?
13. 7. 2009 21:47
Ještě nikdy jsem marmeládu nedělal. Tento recept mi přide super. Chci se zeptat na želírovací cukr. Píšeš 500g 2v1. Můžu použít místo toho 250g 4v1?
3. 7. 2009 09:22
tak to jóóó. Manžel mi 1/2 skleničky snědl jen tak lžičkou ...
3. 7. 2009 09:18
Neeee, jako že tě to praští do očí a musíš ve špajzce sáhnout hned po ní, anebo letět na trh pro jahody.
(tedy v mém případě)
(tedy v mém případě)
3. 7. 2009 09:04
proč myslíš ??? Asi nechápu - jako, že je to syrové nebo jedovaté ???
3. 7. 2009 09:03
Papričko - ta marmeláda vypadá skoro nebezpečně - myslím barva ...
3. 7. 2009 08:55
Díky DP jsem se odhodlala udělat si vlastní marmeládu. Zkouším nyní různé želírovací cukry a přísady, a pak uvidím, co bylo nejlepší. Z DP je marmeláda krásné barvy, vůně i chuti. + je jasný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 5 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 12 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 2 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 3 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vyroba marmelady marmeláda výroba domácí marmelády jak udělat marmeládu výroba domácí marmelády recepty rybízová marmeláda z pekárny rybízová marmeláda z domácí pekárny výroba domácí marmelády bez cukru výroba rybízové marmelády vyroba domaciho džemu marmeláda z třešní domácí výroba marmelády rybízová marmeláda v domácí pekárně rybízová marmeláda v pekárně domácí výroba džemů výroba marmelády recepty výroba marmelády v domácí pekárně želírovací cukr 4:1 marmeláda z domácí pekárny marmeláda výroba
Suroviny: ovoce, cukr želírovací, kyselina citronová
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
14 názorů