Marmeláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
u rybízové marmelády zrníčka zůstavájí, nepasíruji přes síto, nám osobně do palačinek a koláčů nevadí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2009 06:04
HANI, určitě, já ted dělala i ze švestek a broskví. Akorát si ovoce oloupu a nakrájím na menší kousky.
18. 8. 2009 05:32
Ahoj kedlubničko, myslíš že bych mohla udělat marmeládu i z hrušek??
18. 7. 2009 05:22
když tu čtu různé poměry želírovacího cukru, tak na dotaz, jaký se dá použít, myslím, že to je jedno, já kupuji ten 2 v 1 ale už jednou taky nebyl, tak jsem dala 3 v 1 a řídila jsem se pokynem v návadu na sáčku, aby seděl poměr cukru a ovoce. Ovšem, třeba do pekárny nemůžu dát více než kilo ovoce, měla bych strach, že mi marmeláda , když bude vařit, přeteče z nádoby.
18. 7. 2009 05:18
DOOGO to je moje výroba , decoupage (akrylky a ubrousky) 

17. 7. 2009 19:42
Kedlubničko, kde se dají sehnat ty krásné nálepky?

14. 7. 2009 18:15
Super želírovací cukr 4+1. Vyrábí Labeta. Mělo by to být na 1kg ovoce, nebo 750 ml ovocné šťávy.
13. 7. 2009 22:18
Znám, konečně něco, co nemají v Jablonci v Alberu, ale u nás ano!



13. 7. 2009 21:21
Dooga 4:1 neznám - vyrábí, kdo?
13. 7. 2009 20:47
Ještě nikdy jsem marmeládu nedělal. Tento recept mi přide super. Chci se zeptat na želírovací cukr. Píšeš 500g 2v1. Můžu použít místo toho 250g 4v1? 

3. 7. 2009 08:22




3. 7. 2009 08:18
Neeee, jako že tě to praští do očí a musíš ve špajzce sáhnout hned po ní, anebo letět na trh pro jahody.


(tedy v mém případě)



(tedy v mém případě)
3. 7. 2009 08:04

3. 7. 2009 08:03
Papričko - ta marmeláda vypadá skoro nebezpečně - myslím barva ...




3. 7. 2009 07:55
Díky DP jsem se odhodlala udělat si vlastní marmeládu. Zkouším nyní různé želírovací cukry a přísady, a pak uvidím, co bylo nejlepší. Z DP je marmeláda krásné barvy, vůně i chuti.
+ je jasný 



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Plněné rybí filety se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou

Šunkové rolky plněné vaječnou směsí
Přidáno před 3 hodinami

Krémová polévka z pečené mrkve
Přidáno před 15 hodinami

Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Přidáno před 19 hodinami

Kuskusový dezert s ovocem a ořechy
Přidáno před 22 hodinami

Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
Přidáno 6. 2. 2023 08:37
Právě bylo uvařeno:

Knedlík z domácí pekárny
uvařil/a Rasice
před 1 hodinou

Zavařování ořechových jader
uvařil/a blanka12
před 1 hodinou

Banánové vafle
uvařil/a Markeeta
před 2 hodinami

Kuřecí nudličky na kmínu
uvařil/a tara23
před 2 hodinami

Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
uvařil/a Kozakova
před 2 hodinami

Pudingovo-tvarohové polštářky
uvařil/a maty18
před 2 hodinami

Vánočka (Mazanec)
uvařil/a Indianapi
před 2 hodinami

Nákyp z ovesných vloček
uvařil/a Hedvika04
před 2 hodinami

Hovězí na divokém koření
uvařil/a Hedvika04
před 2 hodinami

Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
uvařil/a Lenulll@a00
před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vyroba marmelady marmeláda výroba domácí marmelády jak udělat marmeládu výroba domácí marmelády recepty rybízová marmeláda z pekárny rybízová marmeláda z domácí pekárny výroba domácí marmelády bez cukru výroba rybízové marmelády vyroba domaciho džemu marmeláda z třešní domácí výroba marmelády rybízová marmeláda v domácí pekárně rybízová marmeláda v pekárně domácí výroba džemů výroba marmelády recepty výroba marmelády v domácí pekárně želírovací cukr 4:1 marmeláda z domácí pekárny marmeláda výroba
Suroviny: ovoce, cukr želírovací, kyselina citronová
Marmeláda
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
14 názorů