Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 8. 2008 10:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 560 kJ / 2 285 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy547,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

u rybízové marmelády zrníčka zůstavájí, nepasíruji přes síto, nám osobně do palačinek a koláčů nevadí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kedlubna kedlubna

18. 8. 2009 07:04

HANI, určitě, já ted dělala i ze švestek a broskví. Akorát si ovoce oloupu a nakrájím na menší kousky.

Hanka

18. 8. 2009 06:32

Ahoj kedlubničko, myslíš že bych mohla udělat marmeládu i z hrušek??

kedlubna kedlubna

18. 7. 2009 06:22

když tu čtu různé poměry želírovacího cukru, tak na dotaz, jaký se dá použít, myslím, že to je jedno, já kupuji ten 2 v 1 ale už jednou taky nebyl, tak jsem dala 3 v 1 a řídila jsem se pokynem v návadu na sáčku, aby seděl poměr cukru a ovoce. Ovšem, třeba do pekárny nemůžu dát více než kilo ovoce, měla bych strach, že mi marmeláda , když bude vařit, přeteče z nádoby.

kedlubna kedlubna

18. 7. 2009 06:18

DOOGO to je moje výroba , decoupage (akrylky a ubrousky) :-))

Dooga Dooga

17. 7. 2009 20:42

Kedlubničko, kde se dají sehnat ty krásné nálepky?:-O

Dooga Dooga

14. 7. 2009 19:15

Super želírovací cukr 4+1. Vyrábí Labeta. Mělo by to být na 1kg ovoce, nebo 750 ml ovocné šťávy.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2009 23:18

Znám, konečně něco, co nemají v Jablonci v Alberu, ale u nás ano!:-)):-D

spagetka spagetka

13. 7. 2009 22:21

Dooga 4:1 neznám - vyrábí, kdo?

Dooga Dooga

13. 7. 2009 21:47

Ještě nikdy jsem marmeládu nedělal. Tento recept mi přide super. Chci se zeptat na želírovací cukr. Píšeš 500g 2v1. Můžu použít místo toho 250g 4v1? :-?

Paprika Paprika

3. 7. 2009 09:22

:-8:-8 tak to jóóó. Manžel mi 1/2 skleničky snědl jen tak lžičkou ... :-D:-D

spagetka spagetka

3. 7. 2009 09:18

Neeee, jako že tě to praští do očí a musíš ve špajzce sáhnout hned po ní, anebo letět na trh pro jahody.:-D;-);-)
(tedy v mém případě)

Paprika Paprika

3. 7. 2009 09:04

:-O proč myslíš ??? Asi nechápu - jako, že je to syrové nebo jedovaté ???

spagetka spagetka

3. 7. 2009 09:03

Papričko - ta marmeláda vypadá skoro nebezpečně - myslím barva ...:-D:-D ;-)

Paprika Paprika

3. 7. 2009 08:55

Díky DP jsem se odhodlala udělat si vlastní marmeládu. Zkouším nyní různé želírovací cukry a přísady, a pak uvidím, co bylo nejlepší. Z DP je marmeláda krásné barvy, vůně i chuti.:-p:-* + je jasný ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyroba marmelady marmeláda výroba domácí marmelády jak udělat marmeládu výroba domácí marmelády recepty rybízová marmeláda z pekárny rybízová marmeláda z domácí pekárny výroba domácí marmelády bez cukru výroba rybízové marmelády vyroba domaciho džemu marmeláda z třešní domácí výroba marmelády rybízová marmeláda v domácí pekárně rybízová marmeláda v pekárně domácí výroba džemů výroba marmelády recepty výroba marmelády v domácí pekárně želírovací cukr 4:1 marmeláda z domácí pekárny marmeláda výroba

Suroviny: ovoce, cukr želírovací, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Marmeláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Bn