Ovesné koláčky DIA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 972 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,72 g |
| Tuky | 79,28 g |
| Vláknina | 12,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 86,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin uplácáme těsto, necháme cca hodinu odpočinout v chladu zabalené do fólie.
Krok 2: Připravíme si náplň: Ušleháme sníh z jednoho bílku, zašleháme sladidlo a ořechy.
Krok 3: Z těsta vyválíme malé kuličky, do nich uděláme důlek - do důlku náplň a lískový oříšek.
Krok 4: Pečeme při 165°C, hotové posněžíme vanilkovým sladidlem.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovesné koláčky DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6kl
Moje poznámka
Ovesné koláčky DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6kl
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 2 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 3 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 3 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 4 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 4 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 5 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 5 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 5 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 5 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 5 hodinami
Tématické fráze:
dia cukroví z ovesných vloček,
ovesné vločky pro diabetiky,
ovesné koláčky,
diachrom sypký recepty,
nekalorická buchta,
dia peceni,
diaweb,
ovesné vločky pečení dia,
pečeme diabetikum,
ovesné koláčky bez cukru,
irbis na pečení,
dia koláčky,
nejlepší ovesné koláčky,
aspartaman,
diabeticker zucker,
dia peceni z ovesnych vlocek,
kolik dia sladidla do koláče,
sypký diachrom recepty,
nejlepší dia cukr na pečení,
dia recept bez pečení
Suroviny:
mouka celozrnná,
vločky ovesné,
ořechy lískové mleté,
sladidlo,
prášek do pečiva,
tuk hera,
žloutek,
ořechy vlašské,
sladidlo,
bílek
Komentáře (17)
Na sladké pečení -v poslední době jsem si oblíbila sladidlo CLARA na pečení, které se mi zdá chuťově nejlepší, pak FAN SLADIDLO NA PEČENÍ(obyčejně stačí 2 PL), DIACHROM SYPKÝ (ale ne tam, kde je i prášek do pečiva, nejlépe do štrůdlu - a jen trochu),
Obecně jde vše nahradit při vaření – FRUKTOZOU PRO DIABETIKY (lze i zavařovat),a nyní i Diabeticker Zucker (něm.firma normálně v obchodě) – výhodou je, že spojuje fruktozu a sorbit a je vynikající (žlutá krabice s obrázky ovoce)-nehořkne.
Teri, zhruba to ber tak, že diacukr je čtvrtinou obyčejného cukru (a obráceně pochopitelně
oBECNĚ -NEPOUŽÍVEJTE SLADIDLA NA PeČeNÍ, KTERÁ MAJÍ VE SLOŽENÍ ASPARTÁM - HOŘKNE, sice tomu lze předejít, ale je to trochu složitější manipulace, na trhu ale už je dostatek sladidel lepších a vhodnějších na vaření
Jo jinak recept
PS. omlouvám se za caps lock, ale už se mi to nechce přepisovat
http://www.irbis.cz/Vyrobky_14.html