Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 233 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,45 g |
Tuky | 131,61 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Moje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 12 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 38 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 42 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
krkovička pečená na zelené paprice a porku,
plnena krkovička,
krkovicka po thajsku,
recepty z vyhenaku syru,
sedlčanský výheňák na zapékání,
výheňák na zapékání recept,
výheňák na zapékání,
reveňová buchta,
recepty z ridu,
výheňák na zapékání recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka zelená,
cibule,
tatarská omáčka,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rajče cherry,
paprika,
máslo,
bujón,
solamyl,
olej
Komentáře (22)
Nejdřív jsem si myslela, že jsi si ten název vymyslela-charakterizoval tě ten výheňák a ejhle, on se tak vážně jmenuje sýr, který ještě neznám