Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 233 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,45 g |
Tuky | 131,61 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Moje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 35 minutami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 1 hodinou
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Okurky nakladačky
Luigi před 2 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 3 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 4 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 4 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 5 hodinami
Tématické fráze:
krkovička pečená na zelené paprice a porku,
plnena krkovička,
krkovicka po thajsku,
recepty z vyhenaku syru,
sedlčanský výheňák na zapékání,
výheňák na zapékání recept,
výheňák na zapékání,
reveňová buchta,
recepty z ridu,
výheňák na zapékání recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka zelená,
cibule,
tatarská omáčka,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rajče cherry,
paprika,
máslo,
bujón,
solamyl,
olej
Komentáře (22)
Nejdřív jsem si myslela, že jsi si ten název vymyslela-charakterizoval tě ten výheňák a ejhle, on se tak vážně jmenuje sýr, který ještě neznám