Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný řez s tvarohem a pomazánkovým máslem

Hodnocení receptu je 4,6 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tetka

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 867 kJ /
1 880 kcal
Bílkoviny69,68 g
Tuky46,28 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 606 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy294,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce s kr. cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku s práškem, vodu a olej. Krok 2: Vylejeme na plech na peč. papír a rychle upečeme. Krok 3: Vychladlý podélně nakrájíme na 3 stejné pásy. Potřeme náplní, poklademe ovocem, dáme další pás a opakujeme. Kdo chce, může prokapat rumem. Přilepíme poslední pás, obmažeme boky a vrch a jen boky obsypeme kokosem. Krok 4: Na vrchní díl poklademe ovoce a zalejeme želatinou připravenou dle návodu na sáčku. Zchladíme a můžeme podávat.

Zveřejněno 14. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YAV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YAV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

recept jsem vyzkoušela a krém je hodně řídký a nedrží tvar
Není v receptuře chyba?!:-((

Nádherné řezy, uděluji 12. bodík. :yes::-K

Všem děkují za přivítání a i já vím že se mi mezi Vámi bude líbit :-K :-K

Tetka: Zdeni, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a moc ti přeju, aby se ti tu líbilo a byla jsi spokojená;-)
Za moučník, který vypadá jako umělecké dílko ti dávám 11.bod:yes:

Tetka: krásná, ty to těsto rozkrájíš na pásy??Pak je kladeš na sebe,?ano? moc pěkné:-K

Zdeni, to nádhera!!:-p:yes: Vítej ostravačko!!:-K:-K

Také já Tě vítám a koukla jsem, že jsi také z Ovy ;-):yes::yes: Určitě se Ti u nás bude líbit...:-K

spagetka:Díky :-D:-D

Klara:Děkujíííí,toto jsem náhodou objevila a určitě se mi tady bude líbit

Pekný zákusok, výtaj na TOP-kách, vidím, že si tu nová, tak nech sa Ti tu páči.:-K:-K:-K:-K

Koukám, že ses včera zaregistrovala, tak ať se ti tu líbí a bacha na topkain, je to silně návyková droga :-D:-D. Moučníček jak malovaný :-p:yes::yes:

:-K:-K:-K jejda to je nadhera to je škoda sníst, ale určite vyzkouším musí to být lahoda:yes::yes::yes::yes::-))

. . . jako z cukrárny! :-p:yes:+

Moc pěkný moučník, ukládám pro vyzkoušení a dávám bod:yes:

moc krásný moučníček..povedl se ti na 1*:-K:-K:-K:-):yes::yes:

Tématické fráze:
krém z pomazánkového másla s tvarohem, tvarohový krém s maslem, řezy z pomazánkového másla, tvarohový krém s pomazánkovým máslem, krém z tvarohu a pomazánkového másla, tvaroh s maslem, řezy na plech, ovocné řezy, tvarohový krém bez másla, tvarohove rezy s ovocem, ovocne rezy na plech, míša řezy s ovocem, míša řezy z pomazánkového másla, ovocný koláč s pomazánkovým máslem, ovocný řez, rez z pomazánkového másla, řezy z z pomazánkového másla, ovocný řez s tvarohem a pomazánkového másla, řezyspomazánkovým máslem, řez s pomazánkovým máslem a

Suroviny:
vejce, cukr, mouka hrubá, prášek do pečiva, voda, olej, tvaroh, pomazánkové máslo, cukr moučkový, pudink, ovoce, želatina, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu