Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,92 g |
Tuky | 91,93 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 170,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Moje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 19 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 41 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 53 minutami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 5 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahody se šlehačkou,
čím zvlhčit korpus,
jahody se šlehačkou recept,
jak zvlhcit dort,
korpus s jahody,
cim zvlhcit dort,
čím zvlhčit dortový korpus,
slehačkové řezy,
jahody cim potrit na dortu,
šlehačková náplň do dortů,
dorty šlehačkou jahody,
cim potrit jahody,
slehačkové dorty,
slehačkové dorty recept,
ozdoba dortu šlehačka a jahody,
dorty s jahody,
slehackovy dorty recepty,
čím zvlhčit sušenky,
cim potrit jahody na dortů,
čím zvlhčit sušenky na dort ?
Suroviny:
korpus piskotový,
jahodová marmeláda,
kompot jahodový,
čokoláda,
tvaroh,
cukr,
pudink vanilkový,
mléko,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky
Komentáře (4)