Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 274 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,16 g |
| Tuky | 18,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Moje poznámka
Šmakoun ve slanince s parmezánovým obalem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BkL
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 3 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 8 minutami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 42 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 hodinou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 hodinou
Vánoční punč
Sarinkad před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 2 hodinami
Domácí langoše
zjedolbanan před 2 hodinami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 2 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun v těstíčku,
jak zabalit cordon bleu,
co je šmakoun,
šmakoun jako řízek,
šmakoun recepty,
shmaky recepty,
šmakoun recept,
recepty ze šmakouna,
řízek ze šmakouna,
rizky ze smakouna,
šmakoun parmazán,
rizek v parmazanovem obalu,
šmakoun s kaší,
parmezánovém obal
Suroviny:
šmakoun,
slanina,
sůl,
pepř,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka
Komentáře (8)
Jen mi trošku uniká smysl - myslela jsem, že se používá kvůli snížení cholesterolu v krvi, pokud ale přidám slaninu....Radko, poraď