Pečený Hermelín v alobalu
Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Moje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 12 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 8 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 11 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 11 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 12 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
pečený hermelín,
hermelín pečený v troubě,
zapečený hermelín v troubě,
pečený hermelín v troubě,
grilovaný hermelín v alobalu,
grilovany hermelin v alobalu v troube,
grilovaný hermelín v troubě,
zapečený hermelín,
recepty z hermelínu,
plneny hermelín v alobalu,
hermelín do trouby,
syr v alobalu,
hermelin pečený,
jak dlouho grilovat hermelín,
pečeny hermelin recept,
smažený hermelín v alobalu,
plneny hermelín v troubě,
plněný grilovaný hermelín,
opecený hermelín
Suroviny:
sýr hermelín
Komentáře (18)
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.