Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 574 kJ / 4 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,86 g |
Tuky | 141,87 g |
Vláknina | 42,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 585,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPgV
Moje poznámka
Rumové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPgV
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 17 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 20 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 41 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 1 hodinou
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
rumový řez,
kokosové řezy s rumem,
řezy s rumem,
rumovy rez recept,
rumové řezy s čokoládou,
rumové řezy s kokosem,
rumová buchta,
rumové,
rumove moucniky,
rumove buchty,
kokosovo rumové řezy,
rumová buchta s náplní,
rumový moučník,
studene řezy,
recepty-rumove rezy,
rumovéřezy,
rumové kokosové řezy,
rumové řezy s jablky,
kokosovo-rumove rezy,
kokosovo rumový řez
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kakao,
tuk hera,
mléko,
olej,
vejce,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
voda,
tuk hera
Komentáře (5)
Na polovicu som poukladala jahody, tie to osviežili.