Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džuveč (djuveč) "Monastýr"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

19. 6. 2012 16:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 110 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny130,60 g
Tuky31,13 g
Vláknina21,64 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy216,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z Bulharska, i když některé ingredience jsem pozměnila. Nemohla jsem dlouho recept najít, tak jsem dělala jiný-je v podobných. Místo lilku jsem dala cuketu....tento Monastýr je výborné jídlo a do horkých dnů přímo dělaný, dá se jíst i studený! Doporučuji vyzkoušet!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Martin

11. 9. 2013 07:34

tyhlety džuveče, kavarmy, jachnie apod. Bulharské (balkánské) jídla je skvělé dělat v našich originál bulharských zapékacích hrncích "džuvečích".
najdete je na www.i-keramika.cz
doufám že příspěvek nesmažou, nechci aby to vypadalo jako laciná reklama. já jen, že málokdo ví že se to dá u nás koupit a pak se s tím chudáci lidi tahaj z dovolený, je to velký, těžký a zabírá jim to místo - místo toho aby si raději z bulharska dovezli flašku rakije...

hanes24 hanes24

12. 5. 2013 06:33

paráda:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 9. 2012 11:50

sasulka:Sasulko, jsem ráda, že chutnalo;-):yes:

sasulka

1. 9. 2012 10:54

džuveč byl výborný

Bahula Bahula

20. 6. 2012 20:17

:-p;-):yes:+

srettka

20. 6. 2012 11:41

No tak toto vypada senzacne:-p tuhle kombinaci do cervena mame tuze radi a kdyz ctu ingredience, tak vim, ze to bude tutovka šmakovka:-p:yes::yes:
prubnu to, to si manžula pochutna;-):yes:
jo a po dlouhe dobe si ukladam:-)

1974andrea 1974andrea

20. 6. 2012 10:57

Tak já bych si taky pochutnala:-p:yes:, tuhle kombinaci surovin já můžu. A krásná fotka Jani;-)

ivulinka ivulinka

20. 6. 2012 10:12

Joj, to musí být dobré:-p

Bibinka Bibinka

20. 6. 2012 08:54

cathleen:Cathleën, děkuji za pochvalu, od tebe mě to obvzlášť těšííí;-)

cathleen cathleen

20. 6. 2012 08:31

Recept vypadá slibně, vyzkouším. A opět se ti, Jani, povedly nádherné fotky:-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 6. 2012 20:13

;-):-p:-K:yes:

nofrona

19. 6. 2012 20:07

:-p:-p:yes:

BastMetztli

19. 6. 2012 19:32

Džuveč znám, velká dobrota a tahle varianta vypadá skvěle. To se musí zkusit!:-p

jarka skrobakova

19. 6. 2012 19:23

džuveč je super jídlo, vyzkouším, :-p:-p:yes::-))

AniCiz

19. 6. 2012 17:56

pamatujete,jak se kdysi prodával v konzervách? i ten jsem měla moc ráda:-* natož tuhle dobrotu..zítra bych chtěla uvařit..

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: džuveč z mletého masa balkánský džuveč džuveč dzuvec s mleteho masa bulharský džuveč dzuvec recept rybí džuveč recept na džuveč djuvec masový džuveč džuveč konzerva džuveč z mletého masa recept recept džuveč džuveč s mletym masem vyborny dzuvec rybí džuveč recept bulharský džuveč recept recepty džuveč jídlo džuveč džuveč z mletého

Suroviny: míchané mleté maso, cibule, vejce, rajče, brambory, česnek, protlak rajský, rýže, pepř, paprika sušená sladká, olej, strouhanka, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Džuveč (djuveč) "Monastýr"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wp1o