Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 3,55 g |
Vláknina | 5,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Moje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 1 hodinou
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 33 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
KristulaT před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 2 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
svíčková,
svíčková omáčka pro děti,
koření ďumbier,
dumbier koreni,
recept na dětskou svíčkovou,
dětská svíčková omáčka,
recept na svickovou pro deti,
co je dumbier,
ďumbier česky,
slovensky zázvor,
ďumbier,
svíčkvá pro děti,
čo je čierne korenie,
svíčková omáčka recept,
detská kuchařka,
česky ďumbier,
babicove dobroty,
ďumbier korenie,
dˇumbier, koření,
dˇumbier, koření
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
kedlubna,
cibule,
sůl,
koření nové koření,
koření černé,
pepř,
bobkový list,
prsa kuřecí,
hořčice plnotučná,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (46)
som sa jej teraz pýtala a ona že netuší prečo to tak volá
mna doteraz ani nenapadlo že to je divné - ale je ten "náš" názov staré korenie divný ved to používame asi len u nás doma
ani ma nenapadlo že tu z toho bude taká diskusia
tak už budem písať čierne korenie namiesto staré korenie nech v tom nie je chaos
Svetlanka, celý život žijem na Slovensku, a je to už dlhý čas
zajtra idem do obchodu tak pozriem sáčik a dám fotku ....
a sme z BA tak že nemyslím že by to bol nejaký miestny názov.... mám to tak v mnohých receptoch a doteraz ma nenapadlo či je to len mamin názov .....
a mama používa staré korenie a aj ja a ani ma nenapadlo nejak o tom rozmýšlať ale asi sa viac u nás používa čierne korenie ....
tak som vás tu nechtiac trochu domotala
a totohttp://koreni.kotanyi.cz/Nove-koreni-cele.html?srt... je u nás nové korenie
a potom sú obidve aj v mletej verzii
dúfam že som tú novú URL funkciu použila správne
Ten zecer má byť asi zeler, však ?
ďumbier=zázvor, naozaj a
pepř je čierne korenie a u vás zrejme "staré korenie"...
nové korenie zatial neviem ale vyzistím
to je fakt bezva guláš
to vľavo tie veľké guličky je nové korenie
to v pravo menšie guličky je staré korenie - nepomleté -po cz tuším pepř (neviem ako sa to píše)
ďumbier je unás tiež ďumbier alebo aj zázvor
a môžem ešte teraz dať tie moje recepty po česky? ide to?
tvoje recepty so slvoenskymi nazvami by zapadli co by bola skoda.