Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 3,55 g |
Vláknina | 5,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Moje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 4 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Tématické fráze:
svíčková,
svíčková omáčka pro děti,
koření ďumbier,
dumbier koreni,
recept na dětskou svíčkovou,
dětská svíčková omáčka,
recept na svickovou pro deti,
co je dumbier,
ďumbier česky,
slovensky zázvor,
ďumbier,
svíčkvá pro děti,
čo je čierne korenie,
svíčková omáčka recept,
detská kuchařka,
česky ďumbier,
babicove dobroty,
ďumbier korenie,
dˇumbier, koření,
dˇumbier, koření
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
kedlubna,
cibule,
sůl,
koření nové koření,
koření černé,
pepř,
bobkový list,
prsa kuřecí,
hořčice plnotučná,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (46)
som sa jej teraz pýtala a ona že netuší prečo to tak volá
mna doteraz ani nenapadlo že to je divné - ale je ten "náš" názov staré korenie divný ved to používame asi len u nás doma
ani ma nenapadlo že tu z toho bude taká diskusia
tak už budem písať čierne korenie namiesto staré korenie nech v tom nie je chaos
Svetlanka, celý život žijem na Slovensku, a je to už dlhý čas
zajtra idem do obchodu tak pozriem sáčik a dám fotku ....
a sme z BA tak že nemyslím že by to bol nejaký miestny názov.... mám to tak v mnohých receptoch a doteraz ma nenapadlo či je to len mamin názov .....
a mama používa staré korenie a aj ja a ani ma nenapadlo nejak o tom rozmýšlať ale asi sa viac u nás používa čierne korenie ....
tak som vás tu nechtiac trochu domotala
a totohttp://koreni.kotanyi.cz/Nove-koreni-cele.html?srt... je u nás nové korenie
a potom sú obidve aj v mletej verzii
dúfam že som tú novú URL funkciu použila správne
Ten zecer má byť asi zeler, však ?
ďumbier=zázvor, naozaj a
pepř je čierne korenie a u vás zrejme "staré korenie"...
nové korenie zatial neviem ale vyzistím
to je fakt bezva guláš
to vľavo tie veľké guličky je nové korenie
to v pravo menšie guličky je staré korenie - nepomleté -po cz tuším pepř (neviem ako sa to píše)
ďumbier je unás tiež ďumbier alebo aj zázvor
a môžem ešte teraz dať tie moje recepty po česky? ide to?
tvoje recepty so slvoenskymi nazvami by zapadli co by bola skoda.