Suroviny
Porce: asi 20 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Moje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 46 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty dle surovin,
závin ze dvou těst,
pečení ze dvou surovin,
těsto že dvou surovin,
makový závin z pomazánkového másla,
recepty z malo surovin,
recepty podle surovin,
makový štrůdl s pomazánkové máslo,
zavin z polohruby mouky,
zavin z polohrube mouky,
recepty malo surovin,
jablečná závin z pomazankoveho masla,
jaterní dieta štrůdl,
recepty - jablečná závin z polohrubé mouky,
zavin f,
jablečná závin maslo,
zavin doba peceni,
závin ze dvou,
štrůdl ze dvou těst,
závin se strouhankou
Suroviny:
pomazánkové máslo,
mouka polohrubá,
jablko,
rozinky,
ořechy sekané,
cukr skořice
Komentáře (9)