Pečeně dvojího druhu masa s vegetou natura

Bibinka Kuchařka: Bibinka

4 po 2 kusech masa Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

600 g vepřového libovějšího bůčku
1 cibule
5 stroužků česneku
drcený kmín
mletá paprika
Vegeta natura (může být jiná)
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřový bůček s krůtím křídlem si střídavě dáme do pekáče poté, co masa osolíme ze všech stran, posypeme a rozetřeme papriku, posypeme drceným kmínem a nakonec zasypeme vegetou natural.

  2. Podlijeme tak 250 ml vody, přikryjeme druhým pekáčem a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C. Po půl hodině pečení maso otočíme, dolijeme vodu a maso posypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem, znova přikrýt a péct dál.

  3. Po hodině pečení maso opět obrátíme zpátky, je-li třeba ještě podlijeme a dopečeme ještě tak půl hodiny, až dokonce přikryté. Kůže z krůtího křídla nám šťávu bezvadně zahustí.

Poznámka

Bůčku nebylo dost na dva dny, tak jsem přidala krůtí křídlo, okořenila a výsledek těchto dvou rozličných druhů mas byl jedinečný! Podávala jsem přílohu knedlíky a špenát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pečeně dvojího druhu masa s vegetou natura

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pečeně pečení více druhů mas vice druhu masa pecene v troube dva druhy masa vepřová pečeně druh masa dva druhy masa recept druh masa vepřová pečeně recept krůtí pečeně pečení 2 druhů mas různé druhy pečeného masa jaké druhy masa při dně gulas z dvojiho masa meny dva druhy masa rizoto dvojího masa vegeeta natura druhy krutiho masa druh masa druhy pečeni velikonoční nádivka s dvojího masa tri druhy masa raznici

Zapomněl/a jsem heslo