Suroviny
Porce: asi 20 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Moje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 43 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 47 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty dle surovin,
závin ze dvou těst,
pečení ze dvou surovin,
těsto že dvou surovin,
makový závin z pomazánkového másla,
recepty z malo surovin,
recepty podle surovin,
makový štrůdl s pomazánkové máslo,
zavin z polohruby mouky,
zavin z polohrube mouky,
recepty malo surovin,
jablečná závin z pomazankoveho masla,
jaterní dieta štrůdl,
recepty - jablečná závin z polohrubé mouky,
zavin f,
jablečná závin maslo,
zavin doba peceni,
závin ze dvou,
štrůdl ze dvou těst,
závin se strouhankou
Suroviny:
pomazánkové máslo,
mouka polohrubá,
jablko,
rozinky,
ořechy sekané,
cukr skořice
Komentáře (9)