Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 947 kJ / 704 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 16,99 g | 
| Tuky | 18,32 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 63 mg | 
| Sodík | 209 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 116,97 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Krůtí plátky opláchneme, osušíme, mírně naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou.
	Krok 2: Očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli v kastrolu na rozehřátém másle orestujeme do světle zlatavé barvy, přidáme plátky masa a po obou stranách opečeme.
	Krok 3: Maso vyndáme na talíř, do výpeku přidáme oba druhy mleté papriky, rychle promícháme a zalijeme vývarem.
	Krok 4: Vložíme nazpět osmažené maso, přidáme nadrobno pokrájenou naloženou kapii, přiklopíme pokličkou a dusíme 15 minut.
	Krok 5: Pak přilijeme kondenzované mléko a ještě 10 minut dovaříme. Dle své chuti dokořeníme a podáváme s rýží, knedlíkem nebo s těstovinami.
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Krůtí plátky v Tatra mléce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLQ5
Moje poznámka
					
				
Krůtí plátky v Tatra mléce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLQ5
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tatrarecepty, 
						
						
							tatra mléko recepty, 
						
						
							tatra mléko, 
						
						
							krůtí plátky, 
						
						
							tatra recepty, 
						
						
							sekaná s tatra mlékem, 
						
						
							zahuštěne mléko recept, 
						
						
							tatra mléko v plechovce, 
						
						
							krůtí plátky na paprice, 
						
						
							krutí plátky recepty, 
						
						
							krůtí plátek na paprice, 
						
						
							sekaná s tatrou, 
						
						
							tatrarecepty.cz, 
						
						
							krůtí plátek recept, 
						
						
							recept na krůtí plátky, 
						
						
							recepty tatra mléko, 
						
						
							www tatrarecepty cz, 
						
						
							recepty se zahustenym neslazenym mlekem, 
						
						
							recept kruti platky, 
						
						
							krůtí plátky recept
						
					
						Suroviny:
						
							maso krůtí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							kapie červená sterilovaná, 
						
						
							vývar kuřecí, 
						
						
							mléko tatra grand 9% zahuštěné neslazené mléko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (21)
Tak Ti ještě jednou díky a jsem ráda,že jste si pošmákli
Na chuť to nemá takový vliv ale na pohled to nevypadá příliš lahodně.
Ještě potřebuješ praxi ...ale na to že to je asi tisící kopie tohodle receptu tak slušný
Nedovolila bych si prezentovat"nepodařené"jídlo.Pokud by se mi stalo,že by se omáčka srazila,tak byť bych byla na stravu pouze já sama,tak i pro sebe bych takovou omáčku před podávání rozmixovala.Už se mi to jednou stalo,když jsem dusila plátky masa v kefíru
tatra, pravíš