Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,70 g |
| Tuky | 42,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 751 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 1,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Moje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 30 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byči zlazy recept,
restované býčí žlázy recept,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
restované býčí žlázy,
bejci zlazy,
recept na b lzy,
řízečky z ledvinek,
byci zlazy rizky,
jak nakrájet býčí žlázy,
chutne rizky,
z ceho udelat nejlepsi rizek,
nejlepší recepty s býčích žláz,
býčí žlázy naložené v mléku,
recepty z bycich zlaz,
řízky z býčích žlázy,
nejlepsi byci zlazy,
recepty z hovězích žláz
Suroviny:
býčí žláza,
sýr uzený,
vejce,
mouka hladká,
voda perlivá,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
mléko,
lák ze sterilované kapie,
sádlo
Komentáře (37)
Ivi, recept je zajímavý, ukládám
Myško-moc krásný receptík na príma jídlo
Díky, je mu líp
Děkuji Ti