Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 898 kJ / 2 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,75 g |
| Tuky | 27,68 g |
| Vláknina | 31,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,18 g |
| Sůl | 15,25 g |
| Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O6n
Moje poznámka
Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O6n
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 24 minutami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
co s červenou řepou,
chleba z červené řepy,
chleb z cervene repy,
sušená cvikla,
borčš,
slovensky cvikla,
řepa slovensky,
slovensky řepa,
cvikla slovenský,
cviklový salát,
co je cvikla?,
recept dužina z odšťavňovače,
chleba z červená řepa,
co je to cvikľa slovensky,
chleba z červené řepy.,
chleba z červené červené řepy,
domácí chléb s řepou,
chleb z cervane repy a slunecnice,
cheba z červené řepy,
červena řepa slovensky
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka špaldová celozrnná,
šťáva z červené řepy,
olej olivový,
droždí sušené,
cukr,
sůl
Komentáře (11)