Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 898 kJ / 2 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,75 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,18 g |
Sůl | 15,25 g |
Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O6n
Moje poznámka
Chléb s červenou řepou/ Cviklový chlieb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O6n
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 17 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 30 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 50 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 53 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 57 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
co s červenou řepou,
chleba z červené řepy,
chleb z cervene repy,
sušená cvikla,
borčš,
slovensky cvikla,
řepa slovensky,
slovensky řepa,
cvikla slovenský,
cviklový salát,
co je cvikla?,
recept dužina z odšťavňovače,
chleba z červená řepa,
co je to cvikľa slovensky,
chleba z červené řepy.,
chleba z červené červené řepy,
domácí chléb s řepou,
chleb z cervane repy a slunecnice,
cheba z červené řepy,
červena řepa slovensky
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka špaldová celozrnná,
šťáva z červené řepy,
olej olivový,
droždí sušené,
cukr,
sůl
Komentáře (11)