Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,79 g |
| Tuky | 68,83 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Moje poznámka
Houskový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDMy
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 16 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 3 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 4 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 11 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 13 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 14 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 15 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 16 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 17 hodinami
Tématické fráze:
houskový pudink,
retro recepty,
recept na bobovku,
retro pudink,
recepty retro knedlik,
cim nahradit houskovy knedlíky,
retro recept,
zapojení kabelu do věnečku,
houskový pudink s vinnou pěnoui,
citronáda dkg,
z jakého masa dělat sulc,
retro fotky suroviny,
recept náhodný výběr
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr,
rozinky,
žemle,
mléko,
mandle
Komentáře (19)
Dala som to do bábovkovej formy a tých 45 minút stačilo akurát. Nakoľko mám veľa jahôd, urobila som k tomu teplú jahodovú omáčku : trocha ohriate jahody rozmixovala som a ochutila vanilkovým cukrom. Ohriala som na prijateľnú teplotu a podávala som. Určite som nerobila poslednýkrát, repete bude
Jo, foťák v mobilu má asi každý, ale z telefonu se musí nějak dostat do bedýnky jménem počítač. A věřte nebo ne, já například nemám ani propojovací kabel, tak třeba je na tom František podobně, nevim...
Pokud budete podle nich vařit tak všem přeji ať se daří.
Formu na pudinky a podobné moučníky mám ještě po babce z kameniny, jen je holka naprasklá, ale nevyhodím ji, to ne
zdroj Wikipedie