Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové nudle Retro

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 4. 2012 19:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 253 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny63,18 g
Tuky14,56 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy381,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

fb.lib

2. 7. 2012 20:09

tejaja: Hezký fotopostup jsem rád že chutnalo.Děkuji.:-K

tejaja

30. 6. 2012 18:12

Použila som polohrubú múku. Je to presne to, čo naše kokošky, spisovne šúľance :-D, len to má iný tvar. Šúľance sú valčeky, nie rezance. Tiež ich robíme s opraženou strúhankou, len nie s cviklou, ale posypané cukrom, na sladko. Musím ale povedať, že s tou cviklou je to úžasné :-D:yes:

leona

4. 4. 2012 08:49

Irrena: Pan František by se mohl trochu snažit a popsat suroviny, ne to dávat do komentů pod recept. Opsat kuchařku umí každý:-K

Irrena

4. 4. 2012 08:05

Zásadně bych nedávala hladkou, polohrubou nebo hrubou;-)Na tom vaření brambor rozhodně záleží a hodně;-)

spagetka

4. 4. 2012 06:54

leona: nezlob se, ale tady musím dát Františkovi za pravdu. Záleží na kvalitě brambor i jak je uvaříš, zda se ti úplně rozsypou, nebo zůstabnou při sobě. A mouku přisypáváš a mícháš těssto, aby bylo husté podle tebe, na to nemusím být zdatná kuchařka.;-) Mouku opravdu volíš dle sebe, já dávám polohrubou, babička měla radši hrubou.

leona

4. 4. 2012 06:26

Tahle hláška je taky dobrá:-8: "Ono taky záleží jak jsou uvařený brambory" :-D:-D
Františku Vy už jste to někdy dělal:-? Podle tohoto může uvařit jen hoooodně zdatná kuchařka a ještě hádat, co dát za mouku.:-D

vybusna

3. 4. 2012 22:38

Porada::-D:-D

fb.lib

3. 4. 2012 21:26

Nudle jak se dělají Fleky ale dlouhý.A mouka tam není uvedená ale záleží jak tuhé chcete.polohrubá jemnější.hrubá tužší a může se použít i krupice.Ono taky záleží jak jsou uvařený brambory.:-K

Porada

3. 4. 2012 21:04

Patří tam určitě Retro mouka.:-*

Svetlana

3. 4. 2012 20:56

nudle????? to jako bramborové těsto rozválet třeba na tři milimetry a krájet z toho centimetr široké nudle???? anebo z toho dělat takové ty "šúlánky" co dělám Laďákovi s makem???? fakt jsem asi natvrdlá, ale já to nepochopila :-8

spagetka

3. 4. 2012 19:51

Karla:já ty nudle mám taky v naší kuchařce a taky bez druhu, ale vím, že se používá hrubá nebo polohrubá, určitě né hladká. je fakt, že by to tam autor dopsat mohl ;-);-)

Karla

3. 4. 2012 19:46

A už je tu to zase, mouka, ale jaká to v té kuchařce není, co opisujete:-O:-?:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nudle s bramborem nudle z bramborového těsta nudle s brambory nudle z brambor šulance s mákem brambory s nudlemi bramborove nudle s makem bramborove nudle na sladko nudle s bramborama retro recepty bramborové těsto na nudle brambory a nudle bramborove tessto braborove šulance s mákem bramborové šulance šúlance z varenych brambory těsto na brmborové nudle recept nudle na sladko nudlové bramboráky bramborové nudle s s mákem

Suroviny: brambory, mouka, vejce, sůl, houska, tuk, řepa červená

TopRecepty.cz

Bramborové nudle Retro

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD1L