Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Moje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 4 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 10 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 27 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 28 minutami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 33 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 41 minutami
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka "speciál"
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Mramorová bábovka supr a jednoduchá
IvanaRr před 1 hodinou
Tématické fráze:
krůtí medailonky,
krůtí maso recepty medailonky,
krůtí medailonky recept,
recept na krutí medailonky,
krutí medailonky top recepty,
krůtí medajlonky,
krutí medailonky recepty,
krůtí medailonky se žampiony,
medailonky kruti,
recept krůtí medailonky,
krůtí medailonky na žampiónech,
krůtí medailonky s žampiony,
zapečené krůtí maso se smetanou,
zapečené krůtí maso,
krůtí medailonky na smetaně,
zapečené krůtí,
krůtí maso zapečené se smetanou,
recepty kruti medailonky,
recepty na krůtí medailonky,
kruti medajlonky recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
žampióny,
sůl,
koření grilovací na kuře,
sýr,
smetana na vaření,
slanina anglická,
omáčka worcesterová
Komentáře (14)
Jedině tak spočítat jedlíky a zeptat se kolik toho snědí.
Podle toho uvaří i začátečník, nedělejte z nich zase hlupáky.
Tady to nikomu nechybí jako u pepřenek?