Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy s Nivou a sezamem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 095 kJ /
979 kcal
Bílkoviny34,25 g
Tuky79,00 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,03 g
Sacharidy32,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sezam na sucho opražíme na panvici. Krok 2: Řepu umyjeme, uvaríme. Prudko schladíme, rukami pod studenou tečúcou vodou zlúpneme šupu, nožom dočistíme, pokrájame na hranolky alebo kocky. Krok 3: Na panvicu dáme olej, pokrájanú repu, mierne osolíme, okoreníme, ocukríme, prehadzujeme 2-3 minúty, podlejeme octom, chviličku ešte necháme na ohni. Krok 4: Necháme dobre vychladiť. Pred servírovaním posypeme kockami syra a posypeme opraženým sezamom alebo slnečnicou a pod.

Zveřejněno 1. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MoKG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MoKG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Eliza: bude mi cťou...

Hmm...po velmi dobrých zkušenostech s tvými recepty nezbývá než uložit a realizovat...:-p:yes:

tak tady taková rubínová krasavice.. a mě se nic neřekne:-!:-// až díky Marušce jsem si všimla.. ještě, že tak.. už je vytištěno a v brzké době bude zrealizováno;-)
bodíček posílám už teď, páč vím, že mi to chutná.. tak.. a je to:yes::yes::-D;-)

magdalenka: moc bych si pochutnala:-):yes:+9

1974andrea:a další provokatérka, ach jooooo :-(:-(:-D:-D:-D:-D:-K

Pekná cvikla:-p:yes: U nás už medvědí česnek leze a má už asi 3cm;-)

magdalenka: hm, sněženky si pamatuju,leč tu jich nevidno. Zatím :-D:-D:-D:-K:-K:-K

spagetka: tu sú už snežienky...

magdalenka:to si děláš legraci, tu kopy sněhu a ty už vidíš mědvědí česnek jooooo :-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes:

Ďakujem!:-K
Špagtka, potom pri konzumovaní som si to ešte posypala žeruchou...
Mám cviklové obdobie, ale čo chvíľa začne rašiť medvedí cesnak... :-D

Magdi!!!!! chááá, a já tam mám koriandr a libeček, každopádně tvou variantu udělám nejpozději zítra :-p:-p:yes::yes:

:-p:yes: moc pěkné:-K

Magdalenka, ty, ty, ty ...ale díky ;-):-D:yes:

:-p zajímavá kombinace:yes:

Tématické fráze:
zapečená červená řepa s nivou, červená řepa s nivou, salát z červené řepy, syrová červená řepa se sýrem s modrou plísní, syrová červená řepa sesýrem s modrou plísní, čerevná řepa s nivou, smažené hranolky z červené řepy, salát z červené řepy eliza, salát s červené řepy, recept na salát z červené řepy, salat z červené řepy s tvarohem, zapečená červná řepa s nivou, červená řepa s nivou recept, vařená řepa s nivou, hranolky z červené řepy s nivou, zapecena repa s nivou, řepa červená salaty, cervena repa s nivou a tvarohem, zapečená červená řepa s nivou a tvarohem, cervena repa zapecena s nivou

Suroviny:
řepa červená, semínka sezamová, olej, cukr, sůl, pepř, ocet, sýr s modrou plísní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu