Provensálské medailonky z panenky

Merylas Kuchařka: Merylas

Doba přípravy: 15 minut Minutky 2 názory

Suroviny

vepřová panenka (na porci 200 g)
provensálské bylinky
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením.

  2. Medailonky prudčeji opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje a pak už volněji dopečeme, pokud chceme maso propečenější. Vhodnou přílohou jsou brambory v různé úpravě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Provensálské medailonky z panenky

Tématické fráze: hovězí panenka hovezi panenka recepty hovězí medailonky recept hovězí panenka recepty hovězí panenka recepty z hovězí panenky hovězí panenka recept svíčková panenka recepty z panenky uzená panenská svíčková recepty na panenku panenka recept recept na hovezi panenku recepty hovězí medailonky medailonky ze svíčkové svíčkové medailonky minutky z panenky panenka recepty uzená svíčková svíčková minutka

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít