Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,00 g |
| Tuky | 75,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8l7
Moje poznámka
Pečený bůček s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8l7
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 56 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 59 minutami
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček,
horní pečení bůčku,
pečený bůček s,
kuskus s pecenym masem,
bůček s kususem,
peceny kuskus,
bůček pečený se zeleninou,
kuskus pečený na cibulce,
pečený štavnatý buček,
křupavá kůrka u pečeného bůčku,
návod na pečeny buček,
kuskus a jeho konsistence,
stavnaty bucek,
jednoduchy pečený bůček recepty,
šťavnatý pečený bůček,
kus kus bucek,
neobvykle recepty z bůčku
Suroviny:
bůček vepřový,
kuskus,
sůl,
kmín celý,
tabasco,
paprika sušená sladká,
Komentáře (12)
Já si k bůčku raději zakrojím čerstvý chlebík a kuskus jindy promíchám s teplou zeleninkou nebo šťavnatým restovaným drůbežím masem.
Jako sranda dobrý, ale odrazuje mě sypká konzistence kuskusu kombinovaná s pečeným bokem, který se musí krájet na větší kusy..
velmi dobré,šťavnaté
Víťo dotaz-ten bůček i když se peče při menší teplotě,fakt se za celé 4hodiny nemusí ani trošku podlít
"začátek" jako