Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 139 kJ / 1 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,52 g |
| Tuky | 43,99 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 3,60 g |
| Sůl | 8,57 g |
| Sacharidy | 292,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme skoro do mäkka. Scedíme.
Krok 2: Rohlíky nakrájame na plátky, klobásu na kocôčky.
Krok 3: Do vymazaného pekáča uložíme vrstvu rohlíkov, navrstvíme karfiol, posypeme klobásou, zakryjeme vrstvou rohlíkov.
Krok 4: V mlieku rozhabarkujeme vajcia so soľou a korením a zalejeme rohlíky.
Krok 5: V rúre pri strednej teplote pečieme asi 40 minút. Podávame teplé so šalátom.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1YY
Moje poznámka
Květáková žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1YY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 27 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 47 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kvetakova jidla,
zemlovka s kvetakem,
žemlovka tejaja,
recepty žemlovka,
recept žemlovka,
recepty z květáku,
recept na květákovou žemlovku,
květák recepty zapečený jako zemlovka,
luxusní žemlovka,
zeleninová žemlovka,
kvetakova
Suroviny:
rohlík,
květák,
klobása,
mléko,
vejce,
sůl,
koření bílé mleté
Komentáře (3)